OvervÄgning

Vi har mange års erfaring med overvågning, og i de år vi har vi arbejdet med Milestone overvågningssoftware og Axis kameraer. Begge dele i toppen af skalaen over overvågningsløsninger. 

Herunder er et lille indblik i hvad hhv. Milestone og Axis er. 

Milestone Xprotect

XProtect giver dig mulighed for at centralisere styringen af dine kameraer og videoer på en brugervenlig platform. Med avancerede funktioner som bevægelsesdetektion, nummerpladegenkendelse og ansigtsgenkendelse kan du være sikker på, at du aldrig går glip af vigtige øjeblikke.

Integrer Milestone XProtect i din eksisterende sikkerhedsinfrastruktur og opnå ubegrænset skalerbarhed. Uanset om du har brug for at beskytte en lille butik eller en stor matrikel, er XProtect klar til at imødekomme dine krav.

Milestone Xprotect Essentials+ er den gratis version der kan have op til 8 kameraer. 

Alle mærker af overvågningskameraer kan benyttes til Milestone Xprotect men vi anbefaler Axis.

Axis

Axis er et af de førende mærker inden for netværkskameraer og videoløsninger. De leverer nogle af de mest avancerede kamerateknologier, som kan benyttes med en smart og enkel brugerflade på hvert kamera. 

Alt efter hvad jeres behov er for overvågning har Axis alle mulige forskellige typer af kameraer og med forskellig billedkvalitet. 

 

Ring til os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på en komplet overvågningsløsning. 

Vores samarbejdspartnere