Kære kunde. Vi holder ferielukket i uge 29-30 og igen i uge 35. Er det dog noget der haster eller er kritisk kan vi stadig kontaktes. I ønskes alle en god sommer.

 

IT er uundværlig idag. Det er ikke unormalt at eje både en PC, tablet og smartphone. Vil vil gerne være din hjælp når dit IT lige driller og ikke vil som du vil. Vi tilbyder professionel hjælp til alle dine uundværlige ting, og vi lover at udføre opgaven så hurtigt som muligt, så du skal gå så kort tid som muligt uden dit IT. 

Vi kan ligeledes hjælpe med dit netværk, så du ikke skal stå uden internet i længere tid. 

Så husk på os når der er noget teknik der driller! 

 

 Bruun Data har mange års erfaring med alt fra Windows XP til 10. 

Du kan få hjælp hvis computeren ikke vil starte, hvis der er en opgave som den ikke vil udføre, eller hvis blot den ikke lige gør som du vil. 

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at geninstallere Windows, men dette gør vi dig naturligvis opmærksom på før vi går igang. 

 
Hvis din PC ikke vil starte, er du måske bange for at du har mistet alle dine ting. Dine billeder, dine film, og alt dit musik samt alle dine vigtige data. 

Men bare rolig! Bare fordi din PC ikke vil starte er der stadig en god chance for at dine data ikke er tabt. Vi kan hjælpe med at genskabe disse data, og hjælpe dig med at at sikre at chancen for at det sker igen er minimal.  

Hos Bruun Data kan vi hjælpe dig med dit bredbånd. Uanset om det er dit Wifi eller dit kablede netværk kan vi finde fejlen og rette den. 

Vi rådgiver ligeledes når du skal købe nyt udstyr og vi installerer det for dig samt hjælper dig med at få alle dine enheder på dit nye netværk.  

 

 
Det at have en smartphone og tablet er nærmest et must i dagens Danmark. Men de kan også volde dig problemer. Hvis de skulle opstå kan vi altid hjælpe dig. 

Skulle du være så uheldig at have tabt din telefon og den skal repareres kan vi ligeledes hjælpe med dette. Vi bruger kun nye dele af original kvalitet. Ring og få et godt tilbud. 

 
Email er nærmest uundværlig idag. Det kan være svært at holde styr på det hele. Og er din mail sikker? 

Vi kan hjælpe dig med at holde styr på dine emails, og så kan vi tjekke om din mail er sikret mod at andre kan læse det du sender og modtager.  


 


 
Apple skaber IT-produkter der leverer uovertruffen pålidelighed, kompatibilitet og enkelthed. 

Derfor kan det dog alligevel gå galt. Vi kan hjælpe dig når problemer opstår på din Mac og andre Apple produkter. 

Ring til os og fortæl dit problem og vi vil give dig den bedste løsning.  

 

Like os på Facebook og Instagram

  https://eate.dk/images/english.png
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevese.