Netværk

Skab en hurtig og pålidelig forbindelse med vores avancerede og skalérbare netværksløsninger. Med vores produkter vil du opleve lynhurtig internetforbindelse og problemfri deling af data mellem enheder. Se lidt mere om hvilke produkter vi benytter til at skabe den bedste og mest stabile internetforbindelse for dig. 

Watchguard

Beskyt dit netværk som aldrig før med WatchGuard. Dens sikkerhedssystemer er skabt til at stoppe trusler, før de når dit netværk. Med avancerede trusselsbeskyttelsesfunktioner som fx intrusion prevention, antivirus, anti-malware og webfiltrering, er du garanteret en stærk forsvarslinje mod cyberangreb.

Udover sikkerheden får du også ydeevne og enkelhed. De er skabt til at levere hurtige og pålidelige netværk, samtidig med at de holder dine data og forretningskritiske oplysninger sikre.

Læs mere om Watchgaurd HER

Ubiquiti Unifi

Unifi Access Points er det ideelle valg, når du ønsker at opgradere dit trådløse netværk til en ny standard af pålidelighed og brugervenlighed.

Med Ubiquiti Unifi AP'er får du en skræddersyet trådløs oplevelse. Det giver dig mulighed for at oprette flere separate netværk, optimere signalstyrken og administrere adgangspunkterne centralt via en intuitiv brugergrænseflade som du får gratis med hvis du køber dine Unifi Access points hos os. Dette betyder, at du kan tilpasse dit netværk til dine specifikke behov, samtidig med at du opretholder en høj grad af sikkerhed. Vi hjælper dig naturligvis hvis du har behov for hjælp. 

Tag styringen over dit trådløse netværk med Ubiquiti Unifi AP'er og oplev en verden af forbedret dækning, hastighed og pålidelighed. 

Se vores portal nedenfor

Vores samarbejdspartnere