Kære kunde. Vi holder ferielukket i uge 29-30 og igen i uge 35. Er det dog noget der haster eller er kritisk kan vi stadig kontaktes. I ønskes alle en god sommer.


Adgang til internettet er uundværligt da alt bliver lagt ud i skyen. Derfor skal nettet bare fungere! Med størst mulig hastighed og mindst muligt nedetid. Har I idag et netværk der kunne trænge til et mindre eftersyn eller trænger i til et nyt setup hvad enten det gælder det kablede eller Wi-fi, står vi klar til at hjælpe jer i mål. 

Vi udbyder noget af det mest moderne IT netværksudstyr til overkommelige priser. Se nedenfor hvad vi kan tilbyde indenfor de forskellige typer netværksløsninger.

 

Wi-fi

Vi ønsker at vores kunder får de bedste wi-fi oplevelser og derfor tilbyder vi altid det seneste nye indenfor Access Points og mesh. 

Vi benytter os primært af udstyr af mærket Ubiquiti. De er ekstremt nemme at opsætte og administrere, og som kunde får I adgang til en portal (web og app), hvor i kan se alle oplysninger vedr. jeres wi-fi, hvad enten I er på farten eller på kontoret. 


Ubiquiti er en stærk spiller på markedet da prisen er lav i forhold til hvad netværksudstyr tidligere har kostet. Vi benytter os primært af de nye Unifi 6 Pro access points som kan håndtere hastigheder op til 4.8 Gbit/s hvis alle rigtige faktorer er opfyldt.

Vi hjælper med opsætning og konfiguration hvis ønsket. Ring til os på 4248 497 og hør nærmere. 

 

 

  https://eate.dk/images/english.png
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevese.